Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2016 7:31:00

Hejtman Půta ocení nejlepší pedagogické pracovníky

Hejtman Půta ocení nejlepší pedagogické pracovníky

Krajský resort školství u příležitosti oslavy Dne učitelů tradičně ocení nejlepší pedagogické pracovníky Libereckého kraje.

 Slavnostní setkání se uskuteční ve středu 30. března v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje od 16 hodin. Ceny budou předávat krajská radní pro školství Alena Losová a hejtman Martin Půta.

Oceňovat se bude hned ve třech kategoriích – za významný přínos pro rozvoj školství, za dlouhodobou pedagogickou činnost a za zásluhy o rozvoj školství. Třetí kategorie byla v letošním roce vyhlášena poprvé. Ocenění získají osobnosti, které přímo aktivně nepůsobily ve školství, ale v rámci své činnosti měly na vzdělávání, výchovu a rozvoj školství na místní nebo krajské úrovni výrazný vliv.

Vyhlašování zpříjemní hudební vystoupení žáků semilské Základní umělecké školy a komorního sboru Fakulty pedagogické Technické univerzity v Liberci.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama