ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2016 9:30:15

Senioři z centrálního obvodu půjdou na koncert do synagogy za atraktivní vstupné

Senioři z centrálního obvodu půjdou na koncert do synagogy za atraktivní vstupné

Senioři z Městského obvodu Plzeň 3 budou moci navštívit 12. května v 19:30 hodin koncert Michala Pavlíčka, Moniky Načevy a smyčcového kvartetu Pavla Bořkovce ve Velké synagoze za výhodné vstupné.

Rozhodli jsme se vzhledem k dlouholetým dobrým vztahům s plzeňským centrálním obvodem nabídnout místním seniorům zlevněné vstupné na koncert a to ve výši 50 procent na vstupenku,” informoval Michal Jančařík ze společnosti Synagoga Concerts.  

Zlevněné vstupné se týká seniorů nad 60 let, kteří mají trvalé bydliště na území Městského obvodu Plzeň 3.  

„Uvítali jsme iniciativu společnosti Synagoga Concerts a velice si vážíme, že myslí na naše seniory,” uvedl David Procházka, místostarosta centrálního obvodu.  

„Vstupenky si zájemci mohou zakoupit po předložení občanského průkazu v Infocentru na náměstí Republiky či na místě před samotným koncertem v počtu maximálně dvou kusů,” dodal Michal Jančařík.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama