ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2016 11:49:00

Demonstranti "za pětistovku" dělají ostudu našemu státu

Demonstranti "za pětistovku" dělají ostudu našemu státu

Komentář bývalého ministra životního prostředí na sociální síti k návštěvě čínského prezidenta (jako reakce na vyjádření P. Drobila):

Související text:

Je něco úplně jiného vyvěsit vlajku EU (jehož součástí bezesporu stále jsme) a něco úplně jiného je nechat si diktovat co máme dělat. Obama se při návštěvě převléká do čínských oblečků, alenáš prezident je servilní? Pane exministře, nenechte se vysmát.

V Británii vlají při čínské návštěvě čínské vlajky a nikoho nenapadne po nich cosi házet. Všichni se snaží chovat přátelsky. A to že pan prezident říká, že jsme měli vlády, které podléhaly USA? Co má říci na ta pozvání Dalajlámy? Má říci, že jsme měli ve vládě idioty? Tak takoví pitomci to snad nebyli, aby zvali Dalajlámu o své vůli, že ? Alespoň doufám...

(...)

Víte, já zažil hromadu demonstrantů většinou ve věcech ekologických ještě jako náměstek ministra průmyslu. Ti lidé většinou vůbec nevěděli, za co demonstrují. někteří ani nevěděli co mají na transparentu, který nesou. No a když vidím dneska ty "demonstranty", kteří dostanou pětistovku a za to jdou dělat ostudu našemu státu, vždycky mne to nadzvedne. Takže sorry.

Ale k věci : fakt si nemyslím, že by se chtěl Miloš Zeman setkat s Obamou. Asi i vy tušíte, že tento prezident nebude dějinami chválen za to, co provedl po celém světě. No a podléhání americkým zájmům? Souhlasím, že dnešní kabinet je taky v tomto "pilný", i když asi ne tolik jako Nečasův.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama