Úsvit - Národní Koalice

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2016 9:36:00

Úsvit a Blok proti Islámu uzavřou hranice na ochranu země před EU

Úsvit a Blok proti Islámu uzavřou hranice na ochranu země před EU

Nikým nevolená evropská komise chce zbavit členské státy práva rozhodovat o udělování azylu v jednotlivých zemích a chce si tuto pravomoc uzurpovat pro sebe.

 Česká republika, stejně jako ostatní státy, má jedinou možnost. V době, kdy po ochraně hranic volají občané okolních států. Ochránit svou vlastní hranici sama.

Proto tuto sobotu 9. dubna proběhne symbolické uzavření hranic České republiky. Představitelé Úsvitu, BPI a partneři z hnutí Pegida uzavřou společně přechody v Kraslicích/ Klingenthalu, na Cínovci a v Českých Velenicích.

Akce bude zahájena ve 13:00 a po deseti minutách uzavřeme živým řetězem všechny tři hraniční přechody. Na Cínovci se akce zúčastní poslanec David KÁDNER, předsedkyně krajské organizace BPI Iva PROCHÁZKOVÁ a bývalý šéf německých policejních odborů Karl FRIDRICH, člen Pegidy.

V Kraslicích bude poslankyně Úsvitu Olga HAVLOVÁ, místopředsedkyně BPI Jana VOLFOVÁ a představitelé bavorské Pegidy Gernot TAGETMAYER a Thea MAY.

Na přechodu v Českých Velenicích bude předseda BPI doc. Martin KONVIČKA, předseda Úsvitu – NK Mirek LIDINSKÝ, předseda poslaneckého klubu Úsvitu Marek ČERNOCH a zástupci hnutí Pegida z Rakouska.

Úsvit a Blok proti islámu již skoro rok marně žádá vládu, aby se začala chovat zodpovědně, stejně jako to činí vlády Maďarska, Polska a dnes již i Rakouska nebo Belgie. Většina zemí již pochopila, že bezpečnost občanů jednotlivých zemí nezajistí žádná bezzubá opatření evropské komise, ani vyděračská smlouva uzavřená s Tureckem, ani superkvóty. Česká vláda pohrdá názorem vlastních občanů, ignoruje i Usnesení Poslanecké sněmovny, petici, kterou podepsalo přes 250 tisíc občanů a v Bruselu tancuje, jak EK, kancléřka Merkelová nebo jiný bruselský úředník pískají.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama