RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2016 4:31:00

Nově zahajované stavby byly vybrány podle nejnutnějších provozních potřeb

Nově zahajované stavby byly vybrány podle nejnutnějších provozních potřeb

Rada schválila Plán obnovy vodohospodářské infrastruktury na rok 2016

 Rada hl. m. Prahy dnes schválila Plán hospodářské infrastruktury na rok 2016. Ten zahrnuje investiční akce podle střednědobého investičního plánu pro roky 2016 – 2020 a nutnou koordinaci jiných investorů v rámci hlavního města, zejména Technické správy komunikací, Dopravního podniku hl. m. Prahy, městských částí, Pražské plynárenské a podobně.

Celkové finanční zdroje na investice pro rok 2016 jsou předpokládány ve výši 2 329 079 tis. Kč bez DPH. Vycházejí z vodného a stočného na rok 2016 ve výši 1 788 331 tis. Kč, navýšeného o převod nevyčerpaných finančních prostředků z nájemného r. 2015 ve výši 1 090 748 tis. Kč. Dále jsou zdroje sníženy o Rezervu na celkovou přestavbu a rozšíření ÚČOV Praha na Císařském ostrově ve výši 550 000 tis. Kč.

„Cílem je snížení rozestavěnosti akcí z důvodu nutnosti zachování přiměřené dopravní obslužnosti v dotčených oblastech na území hlavního města Prahy. Nově zahajované stavby byly k realizaci vybrány zejména na základě nejnutnějších provozních potřeb z důvodu zajištění zásobení obyvatelstva pitnou vodou v požadované kapacitě a kvalitě a současně i zajištění odvodu a čištění odpadních vod,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama