Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2016 19:22:17

Míla Ransdorf očištěn, braňme jeho odkaz!

Míla Ransdorf očištěn, braňme jeho odkaz!

Dnes v odpoledních hodinách se objevil v některých médiích článek, že "Švýcaři zrušili stíhání v kauze Ransdorf a obvinění dostali odškodné".

Zastavení stíháni ve Švýcarsku život, ani utrpení z mediální štvanice, Mílovi nevrátí ani nevynahradí. Nicméně zpráva o potvrzení neviny soudruha Ransdorfa mi dodala pocitu, že spravedlnost se začíná probouzet. Teď ale vyvstává otázka, kdy se alespoň jeho rodině a přátelům omluví česká novinářská žumpa v čele s CET 21 spol. s.r.o., která vlastní všechny kanály Nova Group? Kdy uznají primitivové, že posměšky na jeho adresu byly neoprávněné a trapné? Mám špatný pocit, že nikdy. Když by, snad kéž by, takoví lidé, typu současných režimních novinářů, byli konfrontováni s režimem, ve kterém platí právo a panuje pořádek, nechali by se nazývat politickými vězni, kteří byli postiženi za svůj názor. Ve skutečnosti se ale jedná o lidi, kterým se podařilo uštvat člověka, jenž stál proti strůjcům nového bezpráví.

Věřím, že spravedlnost nezůstane slepá ani vůči těm jeho stranickým kolegům, kteří v prosinci loňského roku zbaběle prohlašovali, že se jedná o jeho soukromou záležitost, aby se nevyjadřoval k politice KSČM a raději se očistil. Pokud bych se měl vyjadřovat k těm, kteří dokonce požadovali pozastavení Mílova členství v KSČM, nemohl bych se držet politicky korektních výrazů. Pak si někteří z nich a jim podobní ještě dokonce dovolí na pohřbu soudruha Ransdorfa sednout do druhé řady za jeho rodinu. Jeho vlastní kati, režimní establischment v KSČM. 

My, kteří jsme si Miloslava vážili a respektovali, jistě nebudeme jen tiše sedět s rukami v klíně a budeme jeho odkaz dál nejen bránit, ale i naplňovat. Ti, kteří budou mít tu možnost o víkendu ovlivnit výsledky IX. sjezdu KSČM, by neměli zapomínat hlavně na jeho slova k tomuto důležitému milníku pro komunistické hnutí v České republice. "Reformy strany by se měl ujmout Skála, který je z hlediska vzdělanosti a osobnostního formátu výše než Vojtěch Filip." Nemohu nic víc, než z vlastní zkušenosti souhlasit.

Čest velkému člověku a komunistovi!

Vojtěch Mišičák, tajemník ÚV KSČ 21
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama