JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2016 10:49:37

Doufám, že komunisté brzy povedou před ČSSD. Sobotka je neskutečný.

Doufám, že komunisté brzy povedou před ČSSD. Sobotka je neskutečný.

Každý národ musí mít svou sebeúctu a má své historické povědomí. Sudetští Němci tvořili pátou kolonu Adolfa Hitlera při rozbití Československa. To komunisté vědí, ale sociálně demokratický premiér ne. Už aby skončil.

Že fanatický rusobijec, klerikál a antikomunista Herman jede na sjezd sudetoněmeckého landsmannschaftu, není zase tak nic překvapivého. To je u klerikálů typické.
Jezdil tam a pronášel projevy o genocidě Karl zu Schwarzenbeg, jezdil tam a pronášel projevy i třeba Cyril Svoboda...
Že ovšem účast na této akci pozitivně podporuje i Bohuslav Sobotka, je neslýchané.Jeho slova, že tím ministr Herman realizuje politiku vlády na spolupráci s Bavorskem, jsou šílená. 
Jsem vděčen komunistům, že se tak ostře proti účasti ministra české vlády  na této revanšistické akci postavili. Sobotka jistě nepochopí, čím se vůbec provinil. Nevadí. Zítra se koná sjezd KSČM.Doufám, že komunisté nastartují takové změny, že brzy odsunou ČSSD na třetí políčko v průzkumech veřejného mínění. Slušnému člověku už s ČSSD musela dojít trpělivost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama