Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2016 12:07:00

Reakce na V4 a Dana Ťoka

Reakce na V4 a Dana Ťoka

Ministři dopravy Visegrádské skupiny měli velkou "schůzi". A co vymysleli? Dali si socialistický závazek, že sníží počet smrtelných nehod o 50 procent.

Chvályhodná myšlenka. Jen se obávám, že se jako vždy za tímto "konáním dobra" bude skrývat další omezení svobody, šmírování a úřední či policejní buzerování. Kdyby raději místo těchto proklamací řešil český ministr dopravy Dan Ťok problémy, které skutečně trápí naše občany. Třeba jak pomoci obyvatelům Zlínského kraje se 713 kilometry silnic, které jsou v havarijním stavu. Nebo zpytoval svědomí, že již dávno nezačala výstavby klíčových "dálnic" (kdysi rychlostních komunikací) ve Zlínském kraji, jako např. D55 od Otrokovic směrem na Břeclav, po které volají tisíce rodin žijících u přetížených silnic. Vláda se sice bije do prsou a slibuje, že stavbu zahájí i přesto, že nemá platné posouzení vlivu na životní prostředí (tzv. EIA) a hrozí tak, že ČR přijde o miliardové evropské dotace, ale už mlčí o tom, že na vině jsou sami vládní úředníci, kteří si nevyjednali v Bruselu potřebnou výjimku a opět ohrozili výstavbu dlouhé roky odkládaných tranzitních tepen.

Michal Dvouletý
místopředseda Strany soukromníků ČR ve Zlínském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama