ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2016 9:21:43

K létu patří táborák!

K létu patří táborák!

V Městském obvodě Plzeň 3 začíná další sezóna oblíbených setkávání u táboráku.

„Už šestým rokem se společně se zástupci Městské policie Plzeň vydáme do konkrétních částí obvodu, abychom se zde s občany setkali, vyslechli si jejich podněty či připomínky a případně s nimi také diskutovali nad aktuálními tématy. A u toho nebude chybět příjemné posezení u bezpečného ohniště, špekáčky, hudba a dobrá nálada,“ zve obyvatele centrálního obvodu Radislav Neubauer.

V letošní sezóně se na opékání buřtů mohou těšit obyvatelé na pěti místech obvodu – 24. května v Lábkově ulici ve Skvrňanech, 14. června v Borském parku, 28. června v areálu TJ Sokol Nová Hospoda, 8. září ve Skvrňanech v parku Na Okraji a 15. září na Borech v parku na Hvězdě. Všechna sekání začínají v 17 hodin, špekáčky a pečivo jsou zdarma.

Na živou hudbu se mohou těšit návštěvníci akce v Lábkově ulici a v Borském parku, country & folk zazní v podání kapely Hop a ŠaVani.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama