JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2016 17:46:54

Hoferové nekončili, revoluce přijde...

Hoferové nekončili, revoluce přijde...

Kdysi jsme nechápali, že lidé kolem Jakeše a spol. nevidí, že to bouchne. A bouchlo.. Dnes, v tomto okamžiku dosud jen dva prototypy havlistických nablbel Dientsbier a Stropnický jásají, že ten zelený stařec zvítězil. K smíchu. Bouchne to.

 Nechci to zlehčovat, ale my Češi a nebo spíše jen někteří z nás, ten souboj o rakouského prezidenta vnímal jako jakýsi mač našeho mužstva v hokeji. 
 Ale dobře. Mnozí z nás chápali, že jde o významný signál. Nejen pro Rakousko, ale pro celou Evropu.  Ten kruh se pomalu uzavírá...   Byly to volby do evropského Parlamentu, kde získaly silné hlasy uskupení kritické k současnému uspořádání Evropské unie. Mainstream to ignoroval.
  Potom přicházely jednotlivé volby v národních státech Řecko, Polsko, Portugalsko, Španělsko, ba i regionální volby ve Francii a Německu. Syriza, Kyczynského Právo a spravednost, socialisté v Portugasku, Podemos ve Španělsku , Národní fronta Marine le Pen ve Francii, Alternativa pro Němcko.
  Nyní u našeho souseda Rakouska, se kterým jsme v dobrém i zlém spolužili tuším 300 let proběhly volby na prezidenta. Tu svobodu, tu odvahu, ten odpor proti zastaralému, ale hlavně nebezpečnému, kterou představuje dnešní Evropská unie, vyjadřoval onen okopávaný, kulhající, ale zároveň charismatický a moudrý Hofer.
  Buďme hrdí na to , že žijeme ve zvláštním a dynamickém prostoru střední Evropy.
  Dienstbier a Stropnický šílí radostí, že zvítězil onen zelený stařec....
  Asi tak pánové, zřejmě naposled.     Jste cosi, co bylo Jakešovo politbyro...  Váš svět končí .
  Odvrhne Merkelovou, Junckera, NATO, smlouvu s Tureckem i Turecko samotné. 
  Věci směřují ke správnému směru : k míru a rovnováze.
   A ten Hofer, na rozdíl od vás , k němu směřoval...
   Dnes prohrál o setinky procent.
   Nuže revoluce může začít....

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama