Radek Nejezchleb

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2016 9:08:35

Podzimní volby a geniální Babiš

Podzimní volby a geniální Babiš

Lidé jdou a Babiše volí. Už je ani nenapadne, že volí šedé myši, o kterých nikdo nic neví. Určitě ne Babiše. Mocný oligarcha ve všech krajích a v Senátu sedět nebude!

       Projíždím se po Jihočeském kraji a již dnes je tento kraj plný velikých předvolebních billboardů, kde vpředu je skoro ve své životní velikosti zobrazen pan Babiš a někde vzadu nebo na roveň je kandidát na hejtmana. Zamýšlím se nad tímto tahem a vydedukoval jsem následující závěry.

       Ve všech standardních zavedených stranách se představují kandidáti, kteří kandidují do Senátu nebo do krajských zastupitelstev sami za sebe.  Proč tomu je u hnutí Ano jinak? Usilovným přemýšlením, mi vyšlo to, že Babiš je geniální. Ví, že kromě svých nejbližších spolupracovníků nemá kvalitní kandidáty, aby je mohl představovat bez své přítomnosti, tak jak to dělají jiní. Za další, v době voleb do obecních zastupitelstev se tato taktika vyplatila, ale jaké to mělo pro jednotlivé obce či města důsledky. Pro nekvalitu, nesourodost politických směrů jednotlivých kandidátů a uplatňování vlastních zájmů na radnicích se podílelo hnutí Ano na rozpadu koalice v Praze, Českých Budějovicích, Brně, Ústí nad Labem, Opavě a v dalších městech. Tito lidé, jež se na radnice dostali, neměli žádnou pokoru a nechtěli se učit technologii moci a tak to dopadlo, jak to dopadlo. Čekají nás také v krajských volbách takové rozpady?

      Z těchto důvodů nastupuje opět pan Babiš do voleb tak, že z uvedených volebních plakátů vyčnívá jednoznačně myšlenka, která se osvědčila v minulých volbách: Volte Babiše! A lidé jdou a Babiše volí. Už je ani nenapadne, že volí šedé myši, o kterých nikdo nic neví. Určitě ne Babiše.  Mocný oligarcha ve všech krajích a v Senátu sedět nebude!

      Jeho genialita je podpořena i hesly typu – Dálnice, Dálnice, Dálnice nebo Senioři, Senioři, Senioři - ,  které jsou zobrazeny na plakátech, lidem stačí. Ale nikdo neví, zvláště pak jejich lídři, že dálnice nepatří pod kraj, ale na lidi to zabírá!

     Takže opět oblbneme lid a budeme volit Babiše. A to není všechno. Pan Babiš je tak vynikající nepolitik, že si v boji s ČSSD, tedy s panem Chovancem přisvojil svým vystupováním postoj jediného bojovníka proti korupci! To je geniální tah! Dalších 10 % hlasů navíc.

     Začínám pana Babiše mít rád, protože tak chytrý a mazaný politik, nepolitik se jen tak nerodí. Škoda, že není v jiné, třeba levicové straně a nemá opravdu levicové myšlení. To by si pravice již vůbec neškrtla, on by ji vymazal z politické mapy ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama