Ing. Václav Votava

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2016 16:10:00

Mýto nesmí skončit velkým průšvihem

Mýto nesmí skončit velkým průšvihem

Je potřeba se v koalici urychleně sejít a hledat řešení, aby mýtný systém neskončil velkým průšvihem a stát nepřicházel o 10 miliard za rok.

„Připojuji se k obavě svých kolegů ohledně výběru mýta po 31. prosinci 2016. Je potřeba se v koalici urychleně sejít a hledat řešení, aby mýtný systém neskončil velkým průšvihem a stát nepřicházel o 10 miliard za rok.

Když pan ministr Ťok přišel na Rozpočtový výbor sněmovny, aby objasnil svoji představu toho, jakým způsobem bude stát v příštím roce vybírat mýto, předkládal nám dvoustránkový materiál, kde však o finančních aspektech mýtného systému a výběru mýtného od příštího roku nebylo skoro nic. Toto jsem považoval za neúctu vůči poslancům Rozpočtového výboru.  Proto jsem také doporučil projednání tohoto bodu přerušit až na září a pozvat si znovu ministra dopravy.

Jsem stále více přesvědčen o tom, že pan ministr Ťok celou věc podcenil a nezvládá to.“

Ing. Václav Votava, předseda Rozpočtového výboru PSP ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama