Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2016 16:10:02

Jsme ve válce?

Jsme ve válce?

Podle mne se nacházíme na pokraji válečné zony, kde válku vedou muslimští imigranti proti západní civilizaci, občanům a kultuře.

 

Paradoxem této války je, že my (Evropa) ji nevedeme. Je totiž vedena proti nám. Je to jednostranná válka, kterou zatím nikdo nebojoval. Evropa se s pokorně skloněnou hlavou nechává bez odporu obsadit, znásilnit a kolonizovat. Takový případ historie nezná, i když například barbaři do Říma také vtrhli jen jednou :-(.

Nevedeme žádnou válku proti muslimům, ani se dokonce nebráníme jejich rozpínavosti a stoupající agresivitě, jako by zde už nebylo nic, o co by stálo bojovat. Naše rodiny, hroby našich předků, naše země! Jako by vše, pod tlakem nekonečné oblbující mediální manipulace a nekompetentnosti politiků, ztratilo postupně cenu.

Muslimové vedou nesmiřitelnou a nekonečnou válku proti nám, přesně podle přikázání Koránu: „když skončí hidžra, nastupuje úsilí a džihád“. Hidžra (přesun) již skončila, dostali se na místo, jsou v západní Evropě, tak nyní nastupuje džihád všemi prostředky: politicky i násilnostma. Jsme v podivné jednostranné válce, kde se nesmíme bránit, nesmíme o nebezpečí ani mluvit, neřkuli ho odsuzovat. Naše zaprodaná poturčená vláda se očividně rozhodla pokračovat v tom, co vždycky tak dobře dělala, když šlo o ohrožení národa : nedělá a nebude dělat vůbec nic! Pouze přísně potrestá ty, co se pokusí se ozvat nebo dokonce bránit. Evropu tedy můžeme připodobnit k hadovi, co si v záchvatu šílenství pojídá svůj vlastní ocas. Ten had, stejně jako Evropa ať už to dopadne jakkoliv, už nikdy nebude tak bezstarostný jako dříve.

SPD jediná otevřeně bojuje za zachování tradiční České republiky, národa i kultury. Občané, pomozte nám v tomto boji, podpořte nás ve volbách, v krajských, senátních i parlamentních. Pomozte nám vrátit vlastenectví do krajských samospráv, senátu,vlády a do parlamentu. Bez vás nic nedokážeme změnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama