Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2016 22:46:00

Pomozme Francii překonat těžké časy

Pomozme Francii překonat těžké časy

Francie se stala terčem ohavného teroristického útoku. V myšlenkách zůstáváme s oběťmi, které jsme dnes uctili zapálením svíčky před francouzskou ambasádou.

 Petr Fiala vyzval, abychom Francii pomohli tuto těžkou dobu překonat. Návrhy na řešení migrační krize, které jsme před časem představili, jsou tak stále aktuální.

Rozhodli jsme se bránit rozvratu českého školství. Petr Fiala kritizoval ministryni Valachovou, která navrhuje změnit financování škol a zavádí komplikovaný a nepřehledný systém s mnoha koeficienty a parametry. Podle Václava Klause ml. školství hrozí rozvrat. Žáci a studenti si zaslouží rovné podmínky, proto podporujeme stejný příspěvek „na žáka“. Situaci komentoval pro Echo24.cz také poslanec Simeon Karamazov.

Ministr dopravy selhává, když není schopen uspořádat tendr na výběr mýta od příštího roku. Na situaci dlouhodobě upozorňuje Zbyněk Stanjura. Fakt, že ministerstvo obří zakázku zadalo bez výběrového řízení firmě Kapsch, kritizoval Jan Skopeček. Přešlapy Dana Ťoka kritizoval i Přemysl Sobotka.

Tento týden jsme zaznamenali úspěch v Senátu, když Přemysl Sobotka prosadil návrh, aby v pracovním týmu, který se bude věnovat otázkám EU, byli zástupci všech parlamentních stran. Uděláme maximum pro reformu EU.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama