Ladislav Šedivý

  • KSČM
  • Tábor
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2016 14:54:41

Chtějí neziskovky sex od 12 let jen pro imigranty, nebo pro všechny?

Chtějí neziskovky sex od 12 let jen pro imigranty, nebo pro všechny?

Hlava to nebere. Turecký ústavní soud odboural v minulých dnech ochranu dětí pod patnáct let před pohlavním zneužíváním. Prý už ve dvanácti tomu dítě rozumí. Takže může "souhlasit". Je to další krok k islamizaci Turecka, právu šaríja a dalším projevů

 

Budeme v rámci naivního sluníčkového multikulturalismu akceptovat na „starém“ kontinentu zločiny, sexuální násilí a vraždy, jejichž pachatelé mají jediný důvod: Aláhu akbar!!!

Vážným aspektem vyděračské politiky Turecka je také vyhrožování, že pokud nebude zaveden s Evropou bezvízový styk, přestanou platit dohody o uprchlících. Hráz se protrhne. A to jak uvolní-li Turecko hranice imigrantům, tak přistoupí-li Evropa na bezvízový styk. Asi není dobré řešení. Pro západní Evropu je v této souvislosti etickým i právním problémem také mnohoženství a nezletilé manželky imigrantů. Je to velkým tématem evropské současnosti. Obojí se zásadně příčí legislativě všech zemí EU. Tento problém se bezvýsledně řeší již nyní, v případě exploze uprchlíků bude jen gradovat.

Hlava to nebere. U nás vznikl tzv. Migrační manifest. Ten zpracovalo Konsorcium nevládních organizací pracujících s migranty v ČR, o. s.. Stojí za ním nezisková organizace Člověk v tísni, uskupení, jako je například Nesehnutí, Meta nebo Multikulturní centrum Praha a další neziskovky. V Manifestu požadují opatření, která by měla vést k snadnějšímu přijetí a integraci imigrantů do EU, zvláště však se věnují České republice a Slovensku.

V Manifestu trvají například na přesunu rodinných příslušníků imigrantů do cílové země. Manifest nezmiňuje ani mnohoženství, ani věk ochrany dětí před pohlavním zneužíváním ani jiné pro nás obvyklé normy. Kromě důrazu na integraci uprchlíků již během azylového řízení však kladou multikulturní neziskové organizace apel na odpouštění ilegálního jednání cizinců. Nejen, že je prý potřeba zpřístupnit sociální služby také ilegálním imigrantům, mělo by se jim odpouštět i nelegální chování a jednání..

Hlava to nebere. Míní odpouštěním nelegálního chování neziskovky také sex s dvanáctiletými dívkami a chlapci? A to jen z islámských rodin, nebo i s našimi? Bude v Evropě a u nás platit podle nich dvojí právo pro imigranty a domácí? Nebo výnos tureckého ústavního soudu chtějí zapracovat i do našeho právního systému? Zřejmě (snad) nikoliv.

Pokud pro imigranty vytvoříme jakékoliv pardon v našem právním systému, nastane situace, kdy za porušování našich zákonů budeme stíháni jen my, občané EU a ČR, zatímco cizinci si budou moci v naší zemi beztrestně dělat, co budou chtít! Nedopusťme to!

Ladislav Šedivý, kandidát KSČM do senátu za Táborsko a Písecko

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama