Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2011 13:43:34

Půlmiliarda by se do státního měšce jistě hodila, pane premiére

Půlmiliarda by se do státního měšce jistě hodila, pane premiére

Jak nám včera sdělil idnes.cz, přebývá možná v kapsách několika lidí více než 480 mil. Kč.

Třeba jde o omyl a pan Dalík chce tyto peníze prostřednictvím charity rozdat na dobročinné účely, a odpomoci tak zbrojařům od peněz či pomoci světovému míru.

Jen mi, vážení přátelé, připadá, že český občan již tyto hrátky těžce chápe. Není na opravy komunikací, v léčebnách dlouhodobě nemocných si budou muset lidé hodně připlatit. Sliby premiéra Nečase a jeho vlády o tom, jak zatočí s korupcí, jsou jen světýlka na konci modrého tunelu. Média nás denně informují o různých kauzách a nově i o nestandardně „levné“ kampani ČSSD. Je dobře, že nežijeme v minulém století, jinak by mnohým pánům politikům zřejmě hrozila defenestrace.

Blíží se krajské volby a politické strany opět začnou pořádat megakampaně. A co na to volič? Pomalu a jistě ztrácí zájem o návštěvu volebních místností. Chvilku jsme si všichni mysleli, že začnete s čistým stolem, pane premiére, zřejmě je to však práce velice těžká, a když už se něco má řešit, pan ministr Vondra prostě onemocní a tiše doufá, že lidé zapomenou. Je načase složit účty a patrně i funkce, když vláda přestává plnit svou roli, ke které se ve volbách zavázala.

Miloslava VOSTRÁ, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PČR za KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama