Ladislav Šedivý

  • KSČM
  • Tábor
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2016 14:35:47

OTEVŘENÝ DOPIS STAROSTOVI A RADĚ MĚSTA

OTEVŘENÝ DOPIS STAROSTOVI A RADĚ MĚSTA

Vážený pane starosto, vyzývám Vás, abyste mimořádně a okamžitě svolal radu města a řešili jste za účasti předsedů politických klubů a ve spolupráci s investorem – Jihočeským krajem - situaci kolem Švehlova mostu.

 

Ten je již od května 2016 pro rekonstrukci uzavřen a v těchto dnech byly přerušeny dodavatelskou firmou z finančních důvodů veškeré práce.

Podle krajského radního pro dopravu Kráka není jasné, jak se bude pokračovat. Středeční jednání s firmou nevedla zatím k žádnému závěru, a ta čeká na rozhodnutí bank. Krák uvedl, že krizovou variantou je zakonzervování Švehlova mostu a vypsání nového výběrového řízení na dodavatele.

Pro městoTábor a jeho dopravu by bylo toto opatření krizové, a protáhlo by se minimálně do příštího roku, což je zcela vyloučeno. A to jak vzhledem k obyvatelům Čelkovic, tak řidičům a bezpečnosti v Čekanicích a serpentinách na Pintovku.

Předpokládám, že minimálně zabezpečíte ve spolupráci s krajem, aby byl vyhlášen stav nouze. Následně pak bude v rámci krizových opatření vybrána dodavatelská firma bez výběrového řízení tak, aby byl dodržen původní harmonogram dokončení stavby do konce tohoto roku.

Ladislav Šedivý, zastupitel za KSČM


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama