JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2016 18:47:56

Ve věci cikánů držím náckovi Babišovi jako životní Madsarykovec palce…

Ve věci cikánů držím náckovi Babišovi jako životní Madsarykovec  palce…

Falešná, pokrytecká a lživá argumentace tzv. humanistů Sobotky, Dienstbiera, Marksové a samozřejmě jejich topkařských souputníků Kalouska a Schwarzenberga se už nedá poslouchat.

 Andrej Babiš zkratkovitě a rychle komentoval dnešních stav soužití a života Rómů a nerómů. Ten stav je za čtvrt století budování liberální demokracie a kapitalismu naprosto katastrofický. Za našich mladých let - a byl jsem advokátem v Chebu, každý Róm musel pracovat a mnozí si toho i vážili. Své si vydělali a vznikaly generace samozřejmě jiných našich spoluobyvatel, ale přesto alespoň částečně integrovaných. Gheta v dnešní podobě, kdy se řízení rómské otázky chopili Gabajové, Diensbierové, Kocábové neexistovaly.  Když jsem se po určité době vrátil už za doby tzv. svobody do karlovarského kraje a stal se sokolovským senátorem, byl jsem šokován z vybydlených sídlišť a z nic nedělání prakticky všech cikánů(Rómů), a protože jsem završil své působení na sokolovsku též jako trestní soudce, viděl jsem tu bídu, kterou do vztahů přinesl nový režim…

Že tábor v Letech nebyl koncentrační tábor v oné hrůzné klasické podobě typu Terezína, Majdanku, na tom trvám a nenechám se zastrašit výhružkami o nahnědlosti. A Sobotka  a spol. ať se tedy posere.

Sobotka, Dienstbier či Marxová neřeší reálné problémy lidí. Žijí v svých havlistických floskulích, ve sňatcích osob opačného pohlaví a adopci dětí stejnopohlavními páry…

Zatím reálná situace je taková, že Rómové vytvářejí gheta, nepracují, práci nenaleznou a páchají trestnou činnost. Stojí to miliardy a nic. Parazitují na tom tisíce zbytečných úředníků bez jakéhokoliv vlivu. A to trvá čtvrt století…

Na rovinu : Tuto situaci minulý systém zvládal stokrát lépe…

Ale nemusíme chodit k problematice cikánů či Rómů.

Za mých mladých let, pro mne jako mladého rodiče nebyl problém za pár korun mít pro děti vysoce kvalitní jesle a vysoce kvalitní školku.

To havlisté Sobotka, Marxová či Dienstbier nezajímá.

V prorodinné politice nesahá tato parta Husákovi(kterého jsem jistě nemusel) ani po kotníky.

Když už to Sobotka, Marksová (o Dienstbierovi ani nemá smysl mluvit) v sociální oblasti vůbec neumí, ať alespoň mlčí a neuráží.

To, co dělají je sice lepší, než za předchozích vlád, ale je to zoufale málo, mnohem hůřž než před rokem 1989.

Babiše rozhodně  nemusím.

Je zcela v pohodě, jestli ho antibabišovskými zákony odříznou od většiny jeho firem. Ale na rozdíl od Sobotky mu zůstal nehavlistický zdravý rozum a umí vidět problémy a třeba nešikovně je chce řešit.

 Nuže, tak kampaň začíná být zajímavá…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama