ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2011 15:33:05

Zahájení rekreační sezóny na Vranovsku

Zahájení rekreační sezóny na Vranovsku

Jednání představitelů kraje v čele s náměstkem hejtmana Ivo Polákem se starosty mikroregionu Vranovsko a podnikateli v penzionu Gaudeo v areálu Vranovské pláže představovalo 10. 5. 2011 symbolické zahájení letošní rekreační sezóny na Vranovsku.

Jednání se týkalo zejména možností pomoci kraje pro Vranovsko - jeden ze tří strukturálně slabých mikroregionů jižní Moravy, kterým krajská samospráva bude věnovat zvýšenou pozornost. 

Jak při prezentaci zaznělo, mezi možnosti podpory ze strany kraje patří např. poradenství a konzultace projektových záměrů, pomoc při formování a prosazování mnosných rozvojových projektů, podpora spolufinancování při přípravě projektů (technická a projektová dokumentace), podpora spolufinancování při realizaci projektů, zvýhodnění projektů při vyhlašování dotačních programů JMK nebo průběžná informovanost o aktuálních výzvách a možných zdrojích financování.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama