ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2011 15:35:35

Jihomoravský hejtman obdržel medaili Hasičského záchranného sboru ČR

Jihomoravský hejtman obdržel medaili Hasičského záchranného sboru ČR

Medaili Hasičského záchranného sboru ČR „Za zásluhy o bezpečnost“ převzal 10. 5. 2011 v prostorách Trojského zámku v Praze od generálního ředitele HZS ČR Miroslava Štěpána hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Hasičský záchranný sbor ČR tak ocenil hejtmanův příspěvek k fungováni Integrovaného záchranného systému v Jihomoravském kraji a řešení problematiky požární ochrany v rámci Asociace krajů ČR. Ve zdůvodnění ocenění byla také zvýrazněna hejtmanova podpora činnosti jednotek Sborů dobrovolných hasičů, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Moravské hasičské jednoty. „Medaile si velmi vážím, beru ji jako ocenění celého kraje,“ uvedl po jejím převzetí hejtman Michal Hašek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama