František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2016 0:48:00

Nebylo by dobré svým občanům víc věřit? Nejsou to zloději ani lháři!

Nebylo by dobré svým občanům víc věřit? Nejsou to zloději ani lháři!

Napsal jsem dopis ministru financí, abych mu po jeho šoku z romského gheta představil Českou republiku. A sdílely mne už tisíce lidí. Zvláštní pocit!

A k mému udívu ten dopis začaly sdílet na Facebooku stovky lidí, dnes už dokonce tisíce. A pak mi začali i psát. Přibývali mi přátelé. Chodí mi maily. Asi je text oslovil. Tak si tak ale říkám, zda se mám vlastně radovat. Pokud nadchnul obsah tolik lidí, ťal do živého.
A to je hodně smutné.
Ne že bych to nevěděl. Ostatně jinak bych ten veřejný dopis nenapsal. Ale přesto člověk tak v koutku duše doufá, že se může mýlit. Že to tu není přece sakra takový Absurdistán. A on asi je.
Pracujícím maminkám se bere, živnostníkům komplikuje, o vězně pečujeme lépe než o důchodce, nikomu stát nedůvěřuje a podezírá všechny.... Nic moc, to žití tady.
Zbývá říct těm partajím - nebylo by dobré většině svých občanů alespoň trochu věřit?
Nejsou všichni lumpové, zloději a lháři. A vy je z nich svými zákony děláte. 
Smutné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama