RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2016 12:30:00

Městské části mohou z rozpočtu Prahy získat 351,8 milionu

Městské části mohou z rozpočtu Prahy získat 351,8 milionu

Na konkrétní projekty v oblasti zlepšování infrastruktury, technické vybavenosti a životního prostředí může po čtvrtečním jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy jít z městského rozpočtu 351,8 milionu korun.

 Příslušné tisky předložené radní Janou Plamínkovou minulý týden a včera schválila Rada hlavního města Prahy, nyní s nimi musí ještě souhlasit Zastupitelstvo.

Radní hl. m. Prahy Jana Plamínková tak chce využít příznivé finanční situace hlavního města a podpořit konkrétní projekty městských částí, které jsou v nejbližší době realizovatelné.

„Vím, že v jednotlivých městských částech je naplánováno mnoho užitečných investičních akcí, na které ale místní radnice letos už nemají prostředky. Ráda bych alespoň některé z nich takto podpořila. Vím, že peníze budou vynaloženy účelně, všechny projekty spadají do plánu akcí hlavního města,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama