Ing. Petr Bendl

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2016 18:50:00

Vedení Prahy ukázalo, že je zcela nekompetentní

Vedení Prahy ukázalo, že je zcela nekompetentní

„Vedení hlavního města Prahy se chová arogantně,“ zaznělo na jednání pražského zastupitelstva

 Poslanec za ODS a bývalý středočeský hejtman Petr Bendl se dnes na jednání pražského zastupitelstva vyjádřil na podporu všech Středočechů. „Když rada odmítla připustit středočeského hejtmana na jednání, prokázala tím mimořádnou aroganci. Diskutovat se přitom měly zásadní problémy, které se týkají jak Pražanů, tak Středočechů. Nynější vedení Prahy tím také ukázalo, že je zcela nekompetentní,“ říká Petr Bendl, poslanec a kandidát do zastupitelstva Středočeského kraje za ODS.

Martin Kupka, kandidát ODS na hejtmana Středočeského kraje k tomu dodává: „zavřít před středočeským hejtmanem dveře na jednání rady je projev politické hlouposti a zahleděnosti do sebe. Praha a Středočeský kraj jsou spojené nádoby. Pražský okruh, modré parkovací zóny i veřejná doprava se mají řešit společně a není tu prostor pro hloupé politikaření. Ukázalo se také, že hejtman není schopen prosazovat zájmy Středočechů a neberou ho vážně ani vlastní straničtí kolegové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama