Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2016 6:16:48

V Kutné Hoře proběhl gastrofestival

V Kutné Hoře proběhl gastrofestival

V okolí katedrály Sv. Barbory v Kutné Hoře zažili návštěvníci v sobotu 17. září čilý ruch a mohli ochutnat spoustu dobrot. Konal se to totiž nultý ročník Kutnohorského Gastrofestivalu.

V okolí katedrály Sv. Barbory v Kutné Hoře zažili návštěvníci v sobotu 17. září čilý ruch a mohli ochutnat spoustu dobrot. Konal se to totiž nultý ročník Kutnohorského Gastrofestivalu.

„Gastronomické slavnosti jsou vítaným zpestřením kulturní nabídky v Kutné Hoře, zároveň se prezentují i regionální výrobky a umění našich kuchařských mistrů,“ poznamenal při své návštěvě radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek.

Gastrofestival se stal oslavou dobrého jídla a pití, oceněním kuchařského a řemeslného umění i mlsného jazýčku. Na místo dorazili restauratéři, gastronomické školy, výrobci potravin, nápojů, řemeslníci a samozřejmě návštěvníci.

Viděli gastroshow Karla Sechovce i Jaroslava Sapíka, ukázky molekulární gastronomie i soutěže v pojídání koblih nebo o nejlepší bábovku.

Představen byl i regionální produkt kutnohorska. Kulturní část zajišťoval Royal Dixiland Band, Gamba blues nebo pohádka Lotrando a Zubejda od ZŠ Žižkov.

Barborská ulice byla plná stánků s prezentací různých pochoutek a regionálních potravin, vín, piva i čajů.

Akci pořádal Klub přátel vína Kutné Hory a podpořil ji i Středočeský kraj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama