Lenka Šimáčková

Kandidát do krajských voleb v ústeckém kraji.
  • HOZK
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2016 17:12:07

QOU VADIS

QOU VADIS

KUDY DO ZEMĚ KRÁLE MIROSLAVA ???

Dostáváme se do situace, kdy se bude většina národa ptát „Kudy do země krále Miroslava“. Jedná se o skutečnost, že země krále Miroslava byla v té naší pohádce spravedlivá, všichni tam táhli za jeden provaz a svorně vyhnali vetřelce, který si chtěl vzít princeznu, a také celé království.

Když si vezmeme současnou naší situaci, vidíme, že sice nejde tak moc o princezny ( i když kdoví, když si podle Havla, který byl ostatním příkladem, Paroubka, Topolánka, Nečase, a další politiky ) tady šlo také o politiky kteří se o „princezny“ zajímali, proto, že financí si tito naší politici již nahrabali až nad hlavu a teď potřebují vedle sebe mladou „representační tvář.

No a podívejme se na naší současnou situaci v tzv.zemi Krále Miroslava“..

Začala předvolební kampaň, začal boj o voliče a o výnosná koryta.

Proklamace kterými nás politici krmí je ze všech stran stejná „ občané zapomeňte na uplynulé roky a na to kam jsme tuto zemi přivedli“.Zapomeňte, na to, že jsme zlikvidovali zemědělskou výrobu, hutnictví, strojírenství, sklárny, porcelánky a tak bych mohla pokračovat dál a dál.

Není v této republice ani jedna tovární výroba, která by byla v českých rukách. Že se Vám to nezdá? Tak se probuďte jedná se o to, že jsou tyto závody v rukách zahraničních majitelů a pro zakrytí situace je ve vedení těchto podniků český management..

Teď nás čekají volby a my Vám naslibujeme hory doly.

Tu a tam někomu nacpeme koblihu, tu a tam zase dáme kolemjdoucí paní nebo slečně růži.

Přidáme důchodcům 300 Kč měsíčně (aby nás volili), zvedneme platy učitelům, policistům a zdravotníkům. Ono se nám to totiž do té naší kasičky vrátí … Jak to ???

Je to jednoduché. Díky EET. A proč neudělat EET reklamu v mediích, aby si lidé uvědomili jak moc nás ti podnikatelé vlastně okrádali a kolik díky pokladnám vybereme.

To že budou živnostníci muset zdražit, aby vyvážili náklady jednak za pořízení pokladny, zřízení internetového připojení a další náklady s EET spojené, to ale říkat nebudeme.

Stejně tak, nebudeme přece zveřejňovat, že si pan Babiš odpustil daně v hodnotě 9 miliard korun a to pouze z jedné firmy kterou vlastní. Nebudeme ani zveřejňovat, že na tyto firmy čerpá dotace, které si sám sobě přiděluje.

Výhody EET??? Úplná kontrola nejen živnostníků,ale i nás obyčejných občanů.

Díky EET bude mít Velký bratr přehled, kde jsme si co koupili, do jaké restaurace jsme si zašli na oběd, nebo kam jsme si šli posedět s přáteli a kolik jsme utratili. 

Začala nová úroveň špionáže konkurenčních firem.

A to nemluvím o tom,že reklamu v médiích na EET,  draze platíme my občané ze státního rozpočtu.

Jako odměnu za naši spoluúčast na likvidaci drobných živnostníků bude účtenková loterie s hlavní cenou: dárkový koš od Agrofertu a přísada řepkového oleje do nafty po celý rok, která spolehlivě zničí naši krajinu i motor Vašeho miláčka. 


Co na tom, že jsme rozprodali naši zemi a průmysl v ní, zlikvidovali malé podnikatele a díky EET zlikvidujeme i ty střední.

Nejde nám totiž o Vás, ale o udržení moci a dobře placená teplá místa.To ostatní není důležité.

S pozdravem ,, Vaši věrní politici"

Jak se na to dívá osobní svoboda každého jednoho našeho občana???

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama