Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2016 5:05:55

Největší předvolební lež Starostů

Největší předvolební lež Starostů

V předvolební kampani v Jihomoravském kraji je spousta volebních hesel, které symbolizují každý kandidující subjekt a mají svým způsobem svoji logiku. Logiku však nemá jedno použité slovo, o které se navíc TOP 09 a STAN v kraji hádají...

To použité slovo je "starostové" a jedná se o jednu z největších předvolebních lží těchto voleb. Dát si na billboardy heslo, že "starostové mají větší podporu než prezident" je jedna věc. Vydávat ale všechny starosty všech měst a obcí za příznivce STANu je však jeden velký nesmysl a lež, stejně tak jako jejich žaloba na TOP 09, která ovšem vystupuje ve volbách jako TOP 09  "s podporou starostů".  Kolik starostů podporuje TOP 09 v Jihomoravském kraji se asi nikdy nedovíme, stejně tak jako kolik jich podporuje STAN. Ale účel to zřejmě plní. V souvislosti s posledním vystoupením pana Gazdíka v médiích, kde napadl SPO, bych mu ale vzkázal: Přestaňte plést lidem hlavu a lhát jim. Nezastupujete všechny starosty, místostarosty a komunální politiky, toto slovo vám nepatří a jednoduše jste ho odcizili. Tečka.
Marian Keremidský, místopředseda Strany Práv Občanů
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama