Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2016 6:22:56

Kulturní léto v GASK ukončil Meky Žbirka

Kulturní léto v GASK ukončil Meky Žbirka

Ve středu 28. září zakončil pestrý projekt Kulturní léto v GASK koncert populárního zpěváka, skladatele, písničkáře, zpěváka a showmana Mekyho Žbirky.

Ve středu 28. září zakončil pestrý projekt Kulturní léto v GASK koncert populárního zpěváka, skladatele, písničkáře, zpěváka a showmana Mekyho Žbirky.

„Pan Žbirka vytvořil svým kontaktem s publikem vynikající domácí prostředí, ve kterém zpívali všichni jeho známé hity. Za jeho poslední slova, že příště tu zahraje další hity, ho vezmu za slovo,“ usmíval se radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek.

Meky Žbirka zde zahrál skutečně své největší hity, nechyběly ale ani písně z poslední desky Miro nebo písně legendární skupiny The Beatles. Československý slavík zazpíval i písně Biely Kvet, Mám rád, Balada o poľných vtákoch.

Určitým bonusem bylo vystoupení zpěvačky Marthy a zazpívání společného duetu Co bolí, to přebolí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama