Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2016 11:29:15

29. den kampaně do Senátu – 29. 9. 2016

29. den kampaně do Senátu – 29. 9. 2016

Uzavření série denníkových záznamů

 ·         Vypadá to, že se dny opakují, ale není to pravda, každé jednání se zástupci různých zájmových sdružení či s dobrovolníky je vždy jiné a originální. Nicméně nervozita roste, protože se kampaň nezadržitelně blíží ke konci. Zbývá jen 7 dní, 7 dní jako má týden, 7 bodů má můj program, číslo 7 jsem já mezi kandidáty, můj volební okrsek je 70 a volby začínají 7. Sedmička je moje šťastné číslo, uvidíme. 

·         Následující dny kampaně již nebudu podrobně popisovat, čeká mě jednání s celou řadou potencionálních voličů, koncert, jednání s podnikateli. 

·         Chci se poslední dny před volbami věnovat jednotlivým bodům mého volebního programu.  Vysvětlit můj volební program případným voličům, kteří neměli možnost se zúčastnit mých besed. 

·         Dnešní rozhovor pro TV Prima byl odvysílán v TV novinách. Musím se vrátit k druhé otázce redaktora: Co říkám na průmyslovou zónu Barborka? 

·         Odpověď zněla, že pokud je zóna budována pro podnikání – „nějakých podnikatelů“ tak to vidím, jako zcela zbytečné. Budovat za několik set milionů nějakou zónu? Doufám, že k tomu nedošlo z důvodu, že pan Bakala potřeboval prodat nějaké pozemky.

 ·         Průmyslová zóna, a co se tam bude vyrábět? Není na Ostravsku dost jiných prostor k využití pro podnikání? Takto vyhozené peníze!!! To může provést jen diletant, nebo někdo komu na regionu nezáleží. Pokud se skutečně chce pomoci podnikatelům na Ostravsku, tak rozhodně jinak. 

·         Budovat nové průmyslové zóny k rozvoji regionu rozhodně není tím nejlepším nápadem, ale jen mrháním veřejných financí.  Doufám, že pozemky ještě nebyly uhrazeny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama