ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2011 16:00:26

Podpora vinařům a vinohradníkům

Podpora vinařům a vinohradníkům

O poskytnutí dotací v rámci dotačního programu „Podpora vinařství a vinohradnictví v JMK“ v celkové výši 1,565 mil. korun, které jsou určeny pro 35 žadatelů, rozhodla 19. 5. 2011 Rada Jihomoravského kraje.

Jak uvedl hejtman Michal Hašek, dotace směřují do následujících oblastí: „Jde o podporu tradičních vinařských kulturních a propagačních akcí místního nebo regionálního významu. Dále se jedná o vybavení informačních středisek, zařízení pro konání výstav a pořizování informačních panelů a označníků na propagaci vinařství a vinohradnictví, pořízení technického vybavení, propagačních materiálů, webových stránek, softwarových aplikací a propagačních kampaní pro propagaci vinařství a vinohradnictví.“

Hejtman připomenul, že nejde o jediné prostředky, které kraj letos dává na podporu vinařství a vinohradnictví. „Příspěvek do Vinařského fondu činí 5 milionů korun, vedle toho schvalujeme samostatné příspěvky například na vinobraní. Na znojemské a mikulovské vinobraní už krajské zastupitelstvo schválilo po 300 tisících korunách“.

Více informací: http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?ID=163569&TypeID=2

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama