ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2011 16:05:45

V Brně byla představena kampaň Žijeme Londýnem

V Brně byla představena kampaň Žijeme Londýnem

Hejtman Michal Hašek spolu se svým náměstkem Stanislavem Juránkem, předsedou ČOV Milanem Jiráskem a lreprezentanty Věrou Růžičkovou, Jiřím Dalerem, Ivanou Večeřovou a Šárkou Kašpárkovou představili 19. 5. 2011 kampaň Žijeme Londýnem.

Start kampaně se uskuteční 24. května v Brně a do konce letošního roku postupně zavítá také do dalších krajských měst. Dosud největší komunikační projekt Českého olympijského výboru bude seznamovat veřejnost s olympijskými idejemi a motivovat ji k aktivní podpoře českých reprezentantů na Hrách XXX. olympiády v roce 2012.

„Jihomoravský kraj projekt podporuje. Jsme silným sportovním regionem, v historii odtud vzešlo mnoho vynikajících reprezentantů i medailistů na olympijských hrách, kteří se stali legendami československého a českého sportu. Pevně věřím, že kampaň Žijeme Londýnem přiblíží veřejnost nejen olympijské tradice a vyburcuje ji k sounáležitosti s českými sportovci, ale prostřednictvím doprovodných aktivit bude také dostatečně motivovat především mladou generaci k pravidelnému pohybu,“ říká Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje.

„V příštích dvaceti letech Evropa nemusí olympijské hry hostit, protože na řadě jsou další kontinenty – přitom Londýn leží téměř za rohem. Pro veřejnost máme navíc k dispozici rekordní počet vstupenek na závody českých sportovců. Chceme příznivce sportu nejen pozvat do Londýna, ale také jim ukázat, že si nyní mohou na olympiádu sáhnout a že respektování olympijských ideálů je i životní postoj. Je symbolické, že projekt Žijeme Londýnem začíná právě na jižní Moravě. Brno je mladé a sportovní město i výborný pořadatel vrcholných mezinárodních akcí a zdejší region navíc patří k největším a nejúspěšnějším základnám našeho sportu,“ vysvětluje Milan Jirásek, předseda Českého olympijského výboru.

Slavnostní premiéry se kampaň Žijeme Londýnem, nad níž převzala záštitu Asociace krajů České republiky, dočká v Brně v úterý 24. května od 19 hodin na náměstí Svobody. Její součástí bude venkovní výstava velkoformátových fotografií připomínajících slavné okamžiky české sportovní historie, představení originálního anglického doubledeckeru vybaveného špičkovou multimediální technikou a také unikátní videomapping – projekce záběrů a snímků s olympijskou tematikou na fasády budov. O den později je připraven vzdělávací program pro žáky 6. a 7. tříd.

Další informace: www.zijemelondynem.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama