Ing. Antonín Lébl

  • ANO 2011
  • Praha 4
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2016 8:35:00

Je skvělé, že se v zahraniční konkurenci české týmy neztratily

Je skvělé, že se v zahraniční konkurenci české týmy neztratily

Praha převzala ocenění za podporu fotbalového turnaje pro mládežnické týmy.

Předseda Výboru pro sport a volný čas Zastupitelstva hl. m. Prahy Antonín Lébl koncem týdne v Rezidenci primátorky přijal pro hlavní město Prahu pamětní plaketu od organizátorů 6. ročníku mezinárodního fotbalového turnaje pro mládežnické týmy do 19 let Generali CEE Cup 2016 jako ocenění za podporu hl. m. Prahy. Akce se uskutečnila na čtyřech pražských stadionech ve dnech 21. července až 27. července 2016.

„Současné vedení Prahy má rozvoj sportu jako svoji prioritu, o čemž svědčí letošní rekordní podpora pražského sportu ve výši 529 milionů korun. Právem Praha je v letošním roce Evropským hlavním městem sportu, V rámci tohoto projektu se uskutečnilo více jak 190 akcí. Rovněž akce Generali CEE Cup 2016 svojí úrovni byla důležitou akcí tohoto projektu. Je skvělé, že se v zahraniční konkurenci české týmy neztratily. Konfrontace se zahraničním fotbalem je důležitá už v mládežnických kategoriích a já doufám, že toto srovnání bude mladé české fotbalisty motivovat k dalšímu úsilí,“ uvedl mimo jiné předseda Antonín Lébl.

Turnaje, který je největší svého druhu ve střední a východní Evropě a je pozorně sledován skauty předních světových klubů, se zúčastnilo dvanáct týmů z osmi zemí a první místo obsadil klub AC Sparta Praha. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama