Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2016 12:57:46

Potřebujeme být v Senátu silní, aby si z nás nedělali trhací kalendář

Potřebujeme být v Senátu silní, aby si z nás nedělali trhací kalendář

Andrej Babiš na Facebooku

Už víte, že jsou zase volby. Druhé kolo. Druhý víkend po sobě už se vám nebude k volbám moc chtít. Chápu. Komu by se chtělo. Navíc vám domů nikdo ani nedoručí lístky. Dostanete je až ve volební místnosti. To je taky nezvyk.

Bojuje za nás 14 kandidátů, jejich jména najdete na stránkách nebo facebooku ANO a KAŽDÝ HLAS MŮŽE BÝT TEN ROZHODUJÍCÍ. Věřte mi!

Tentokrát to nebude jako v těch krajských volbách, že nám to hodíte a tradiční strany nás obejdou, vyšoupnou nás do opozice a koalice složí bez nás. Navíc tenhle podvod na vás na voličích jim částečně můžete spočítat už teď.

V druhém kole senátu je to snadné. Kdo má víc hlasů, je vítěz.

A my potřebujeme být v Senátu silní, aby si tady z nás tradiční politici nedělali trhací kalendář jako doposud. Tak prosím přijďte, zabere vám to jenom pár minut. Díky moc!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama