Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2016 19:34:00

Úspěšně se pereme s dědictvím předchozích vlád

Úspěšně se pereme s dědictvím předchozích vlád

Ubránili jsme před solárními barony další 3,5 miliardy. Už před volbami jsem říkal, že soláry jsou největší prasárna. A jako s prasárnou s tím nakládáme.

Naši právníci z Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových - ÚZSVM porazili provozovatele solárních elektráren hned ve třech sporech o “údajnou škodu” za 3,49 miliardy korun.

Úspěšně se pereme s dědictvím předchozích vlád, prostřednictvím kterých chtěla solární lobby vysát z veřejných rozpočtů miliardy. Snažíme se zachránit, co se dá.

Navíc tyto miliardové spory zastupujeme výhradně vlastními zaměstnanci a tím šetříme prostředky za drahé externí právní kanceláře.

Mimochodem, zajímá vás, které firmy se snaží ze státu, tedy nás všech, peníze vyrazit? Podle mě by to nemělo být tajemství. Takže:

Three P section s.r.o.
KPS energie s.r.o.
ABALANZAR s.r.o.
TM-SOLAR s.r.o.
CH Solar Source a.s.
SOLAR-CZV s.r.o.
TOWAKI JAPAN TECHNOLOGY s.r.o.
ABA Solar alfa s.r.o.
TERMOKOM CT s.r.o.
PERFEKTIA a.s.
GREEN POWER ENERGY s.r.o.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama