Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2016 17:52:00

Jako politici nedáváme zrovna nejlepší vzor dětem a mládeži

Jako politici nedáváme zrovna nejlepší vzor dětem a mládeži

Ministryně Valachová k oslavám 28. října:

Osobně mě velmi mrzí, jak se svátek založení samostatné republiky politizuje a nemíním k tomu sama přispívat.  Nedáváme tím jako politici zrovna nejlepší vzor dětem a mládeži. Chci problémy diskutovat, rozumně, se snahou věci vyřešit. To by měla být role politiků a političek. Státní svátek založení republiky není svátek prezidenta ani jiných politiků, ale všech občanů naší země. 

28. října bych se proto ráda jako ministryně školství zúčastnila kladení věnců společně s rektory a studenty a večer se zúčastním z úcty k dalším oceněným lidem předávání státních vyznamenání na Hradě. Ihned po skončení slavnostního ceremoniálu pojedu za svou rodinou do Brna. A jsem ráda, že se pan premiér rozhodl symbolicky ocenit pana Bradyho, neboť si to za všechny útrapy, kterými během holocaustu prošel, zaslouží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama