Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2016 10:17:49

Vystřídá „ZMĚNA" „ZMĚNU"?

Vystřídá „ZMĚNA" „ZMĚNU"?

Není to vůbec poprvé, co s blížícími politickými svátky oslav vzniku republiky a následných oslav počátku konce vlády jedné strany nabírají na síle snahy změnit rozložení politických sil u nás.

 Není to vůbec poprvé, co s blížícími politickými svátky oslav vzniku republiky a následnými oslavami počátku konce vlády jedné strany nabírají na síle snahy změnit rozložení politických sil u nás. Z jednoho centra – Mordoru(díky, Ladislav Větvička), určitě blízkého České tedy jejich televizi, kterou podobným způsobem/de facto převratem(a mnohdy titíž lidé!) získali na přelomu let 2000/2001, jako by zazněl hlas polnice a na zteč nepřitele, tedy zvolených politiků, kteří nejsou médii masové manipulace ještě dostatečně zpracováni, aby papouškovali vše, s čím Mordor přišel, vyráží ty pravé celebrity i s politiky, kteří se nově mají stát tvářemi ZMĚNY, po které lid obecný tak touží a kvůli které si opakovaně pálí prsty volbou falešných nadějí typu Unie svobody, TOP 09, Věcí veřejné či pána, co nabízí koblihy a bude za něj prý líp.

Stávající dění na politické scéně samozřejmě žádným pokusem o změnu není, má pouze lidu nahradit zprofanované bezperspektivní politiky v barvách Mordoru jako Karla Schwarzenberga a Miroslava Kalouska novou krví, v tuto chvíli zřejmě Gazdíkem a Drábovou s jejich STANem, která alespoň na chvíli před volbami získá zpět hlasy, které odcházející „ZMĚNA“ nenávratně ztratila. Mordor totiž potřebuje mimo roztroušených jedinců/kukaček v různých stranách typu Pelikán, Dienstbier, Herman či Němcová,abych byl generově vyvážený, mít kromě dlouhodobě společností odmítaných Zelených i nějakou stranu, na níž se může jako na celek spolehnout. Bez ní je veškerá mediální snaha k ničemu, když do hlav vtloukaný jediný správný názor nemá kdo přetavit v zákon, vyhlášku či nařízení, prosazující do reálného života nějakou další sociálně inženýrskou ideu.  Pravým cílem aktuální „ZMĚNY“ je bezpodmínečné podvolení se všem hovadinám, co přicházejí z Brusele, přerozdělovacím kvótám v prvé řadě. Za tím účelem je prvořadým cílem nahradit i v daném punktu vzpurného eurohujera Zemana někým elastičtějším podobně, jako se to povedlo na Slovensku. Čas kvapí a reálná naděje/alternativní kandidát s většinovou podporou občanů nikde. Jedině zde tkví příčina současných horečnatých politických aktivit všech přisluhovačů Mordoru, ať již v pozicích politruků na školách, celebrit či pracovníků v médiích.

Nemají to ale lehké. Doba se oproti letům 2000/2001 změnila. Zejména médiím masové manipulace již zdaleka nevěří 80% národa, ale max polovina a když Vám lidi nevěří, to se pak manipuluje ztěžka.

Co pak máme dělat my, kteří si přejeme opravdovou a protřelými podvodníky nezmanipulovanou ZMĚNU? V prvé řadě šířit povědomí o alternativních zdrojích informací, než jsou MMM(média masové manipulace) typu ČT či Čro, které jsou dostupné zejména na internetu. Dále je potřeba určitě neustále burcovat lidi, aby sledovali politické dění a nebyli pasivní, protože jenom politici mají legitimní mandát jakoukoliv ZMĚNU uskutečnit. Žádného Krause, Svěráka, Šiklovou či Halíka nikdy nikdo nikam nezvolil, aby měli právo měnit politiku. A v neposlední řadě by pak nebylo od věci pro začátek prosadit zrušení veřejnoprávních poplatků, abychom onu politickou nalejvárnu, kterou do nás ČT a Čro imrvére hustí, nemuseli alespoň platit.

Držme si palce, jde nám aktuálně o hodně, v prvé řadě o míru naší svobody.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama