Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2016 7:44:08

Kladenská knihovna se stala knihovnou trampskou

 Kladenská knihovna se stala knihovnou trampskou

Ve Středočeské knihovně proběhl 28. října tradiční tematický Den Středočeského kraje. Tentokrát pod názvem „Knihovna trampská“.

Ve Středočeské knihovně proběhl 28. října tradiční tematický Den Středočeského kraje. Tentokrát pod názvem „Knihovna trampská“.

„Zažil jsem v knihovně různé dny kraje. Třeba knihovnu hokejovou nebo knihovnu filmové tvorby nebo knihovnu v krajkách oděnou. Je to určitě dobrá tradice, která návštěvníky přitahuje. Trampská knihovna se povedla také a v sychravém podzimním dnu mi připomněla tu krásu přírody i dětské tábornické soutěže,“ podělil se o dojmy radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek.

Knihovna trampská nabízela skutečně zajímavý program. Dopoledne soutěže – v hodu šiškou na cíl nebo ve znalostním kvizu. Mnozí se poprvé setkali s morseovou abecedou, úspěšněji řadili k různým živočichům jejich stopy. 

Velký zájem byl i o exkurzi do zákulisí knihovny, vedenou zkušeným trampem a ředitelem knihovny Jiřím Mikou. Plná zasedačka byla také při přednášce Jana Pohunka "V kaňonech řek, ve stínu skal: Tramping ve Středních Čechách“. Nechyběla ani živá trampská hudba, výstava knih a hudebnin s trampskou tématikou a losování výherců vědomostního kvízu.

Návštěvníci využívali také možnost se zdarma registrovat nebo ochutnat lahodné občerstvení či zabavit děti v dětské dílničce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama