Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2016 22:31:47

Současné hodnoty se hroutí, důkazem byl 17. listopad

Současné hodnoty se hroutí, důkazem byl 17. listopad

Připomínky 17. listopadu se nesly v bouřlivé atmosféře. Stovky odprůrců de facto všeho levicového, to znamená komunistického, se pomyslně střetly s příznivci odpůrců současného mainstreamového proudu.

To, co se odehrálo na desítkách míst v Praze je znakem toho, že současné hodnoty se hroutí. Ani jedna, ale ani druhá strana není spokojená s tím, jakým směrem se ubírá naše republika. Mimochodem, 17. listopad měl být znakem masivních protestů vůči komunismu a zejména KSČM. A to hlavně na pražské Národní třídě, kde byl vytvořen lidský řetěz se svíčkami. Ovšem organizátoři této akce musí být zklamaní, neboť účast byla velmi malá. Nutno podotknout, že k protestům na Národní třídě byly využívány děti, což já odsuzuji.

Položme si otázku, proč tak málo lidí v Praze dávalo najevo odpor vůči komunistům. Odpověď je jednoduchá. Sliby, dané po 17. listopadu 1989 se nedaří naplnit a zřejmě se ani naplnit nepodaří. Mnoho lidí si uvědomuje, že roku 1989 byli podvedeni. V dnešní aktuální politické situaci a politickém systému mnoho lidí žije v beznaději. To je fakt, který nelze popřít. Fakt, který si leckdo z těch, kteří 17.11.1989 cinkali klíči, nejen uvědomuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama