PhDr. Matěj Stropnický

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2016 21:53:29

Snažíme se prosadit, aby hlavní město podalo do tendru nabídku a byty odkoupilo

Snažíme se prosadit, aby hlavní město podalo do tendru nabídku a byty odkoupilo

Předseda Strany zelených Matěj Stropnický opakovaně podpořil nájemníky bytů na sídliště Písnice a ve vršovické Bělocerkevské ulici. Domy i okolní pozemky kolem nich vlastní polostátní firma ČEZ, která chce vše prodat jednomu kupci.

Na demonstraci, pořádané iniciativou Moje Písnice, Matěj Stropnický uvedl, že Trojkoalice se na pražské radnici snaží prosadit, aby hlavní město podalo do tendru nabídku a byty odkoupilo. Pokud by totiž byty koupil developer, lidem by hrozilo neúměrné zvýšení nájmů.

Lokalita kolem sídliště Písnice se totiž stane lukrativnější postavením a zprovozněním metra D. Nájemníky vyzval, aby 24. listopadu přišli na jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy, kde se o záležitosti bude jednat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama