Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2016 21:38:28

Česká pošta – ukázka neschopnosti odpovědných úředníků

Česká pošta – ukázka neschopnosti odpovědných úředníků

Trápení České pošty trvá již několik let a neduhy, které ji sužují, jsou především v jejím řízení a výběru poskytovaných služeb. Stát Českou poštu dotuje a má pro ni připraveno další 1,5 miliardy Kč (Chovanec HN 16.12.2016)

„Pošťáci“ placení českými občany (Česká pošta je 100% státní podnikem) poskytují služby „soukromému zahraničnímu kapitálu“ (Česká pojišťovna či Poštovní spořitelna), namísto kvalitních služeb pro občany, kteří si za každou službu ještě platí nehorázné částky.

 Pracovníci jsou hodnoceni svým vedením podle množství prodaných bankovních produktů, pojistek nebo věcí, které nemají s poštovními službami nic společného.  Poštovní úředníci  vám nabídnou i vyjmenují a následně uzavřou řadu bankovních produktů či pojištění. Jak jsou za tyto služby placeni? Bylo by dobré, aby lidé věděli, pro koho pracovníci pošt pracují! Hospodaření České pošty je netransparentní (Babiš HN 16.12.2016) a stejně jako ministr financí Andrej Babiš by asi nikdo z normálních lidí nevyplácel generálnímu řediteli mzdu ve výši 300.000.-Kč a k tomu dalších bonus 300.000.-Kč ! (Babiš HN 16.12.2016)

Českému státu chybí komerční banka ve vlastnictví státu a proto používá služeb bank zahraničních, které působí na území ČR. Žádná banka nepracuje zadarmo a je proto nasnadě si představit, kolik peněz zaplatí státní kasa za bankovní poplatky cizím bankám při převodech peněz konečným příjemcům (důchody, podpory, dávky...)!

Místo aby České pošta živořila, může královsky platit své zaměstnance, poskytovat českým občanům úvěry a půjčky, případně i sjednávat pojištění za předpokladu, že bude poskytovat komerční bankovní služby jako banka státní, ve vlastnictví a správě státu.

Stát uspoří, občané také a Česká pošta může být vysoce ziskovým podnikem!

Že to ještě nikomu nedošlo? Sobotka sliboval po svém zvolení „silnou českou banku“! Pošta má pobočky po celé republice! Kvalitní personál je školený pro „bankovní a pojišťovací produkty“, je placen Českou poštou a nyní ještě dotován státem!  Vybavení pro poskytování bankovních služeb má každá pošta! Nač se tedy čeká?

Je lobby zahraničních bank a pojišťoven tak silné, že Babiš (MFČR) i Chovanec (MVČR) a ostatní činitelé zvolení občany ČR, jen přihlížejí, jak se miliardy patřící občanům přesouvají za bankovní poplatky ve prospěch zahraničních bank a nechávají tak trápit nejen zaměstnance České pošty, ale i všechny občany ČR , kteří platí přemrštěné ceny za poštovní služby.

Občané by měli zvážit, komu dát hlas v nadcházejících volbách, aby ochraňoval jejich práva a společný majetek .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama