JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2016 21:40:00

Nenechme si zkazit vánoční svátky

Nenechme si zkazit vánoční svátky

V souvislosti se pondělním útokem, který se odehrál na jednom z vánočních trhů na náměstí Breitscheidplatz v Berlíně, byla na celém území České republiky zostřena bezpečnostní opatření, což se samozřejmě dotýká také Pardubického kraje.

O situaci byl jako předseda Bezpečnostní rady kraje informován také hejtman Martin Netolický.

„Byl jsem zástupci Policie České republiky informován, že od nočních hodin je zaveden zvýšený dohled na nádražích, vánočních trzích a v obchodních střediscích, kde se v této době shromažďuje větší počet osob," uvedl hejtman Martin Netolický. „I přes útok u našich západních sousedů se snažme udržet si tu správnou adventní náladu a úsměv na tváři. Svátky klidu, míru a pokoje nám nemohou zkazit fanatici, jejichž cílem je vyvolat pocit strachu tak, aby se všichni báli ideálně jeden druhého. Naopak v této době musí slušní lidé stát při sobě a užívat si krásné období vánočních svátků," dodal hejtman Netolický.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama