Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2016 15:11:00

Přeji vám do dnů s letopočtem 2017 mnoho sil, štěstí, zdraví a úspěchů

Přeji vám do dnů s letopočtem 2017 mnoho sil, štěstí, zdraví a úspěchů

PF 2017

Vážení přátelé, končící rok 2016 byl něčím vzácný. Teď nemám na mysli významné vítězství hnutí ANO v Olomouckém kraji při krajských volbách, ani jiné, pro každého z nás různě vzácné životní okamžiky...

Rok 2016 neměl totiž pouze 365 dní jako běžný rok, ale o jeden den navíc. Pokud máte pocit, že jste něco nestihli, máte tento jeden den navíc. Chtěli jste letos něco udělat a nezvládli to? Někomu něco říct, něco si koupit, uklidit, vyřešit, zahodit, někomu zavolat, udělat radost, omluvit se, říct mám tě rád…?

Jestli víte, že roku 2016 něco dlužíte, využijte těchto 24 bonusových hodin, abyste svůj dluh splatili. Pokud se vám to povede, slibuji, že vaše letošní Vánoce budou úžasné, protože mít čistý stůl je důležité pro pohodové prožití svátků stejně tak, jako nového roku.

Přeji vám do dnů s letopočtem 2017 mnoho sil, štěstí, zdraví a také pracovních úspěchů.

Ladislav Okleštěk

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama