Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2017 12:25:52

Pravá tvář tak zvaných novinářů

Pravá tvář tak zvaných novinářů

Takřka každý den jsme od českých novinářů svědky lživých útoků a překrucování událostí.

 

Nezáleží na tom, zda jsou placeni Sorosem nebo Babišem. Důležitá je jejich ochota lhát a podvádět na pokyn svých zaměstnavatelů, za Jidášův groš.

V České republice se jejich činnost projevuje zatím jenom v manipulaci s veřejným míněním. Avšak při inauguraci D. J. T. se ve Washingtonu, D. C. projevila u jejich amerických kolegů pravá anarchistická a neobolševická povaha soudobých novinářů.

Vypravili se do středu výtržností, které přerostly v rabování a ničení veškerého okolního majetku. Ovšem nevypravili se tam jenom takzvaně zpravodajsky pokrývat události. Byli totiž mimo jiné vybavení helmami a jiným náčiním, které jim umožnilo se výtržností a ničení majetku aktivně účastnit. Slovy policejního záznamu, dav byl novináři organizován, povzbuzován k násilí a zločinům, a to v přítomnosti policistů a sami novináři se aktivně účastnili násilí ve snaze toto násilí ještě dále přiživovat a zesilovat.

 Těžko bychom nalezli lepší důkaz pro zvrácenost novinářů, důkaz pro jejich naprostou nevěrohodnost a to, že jsou placeni za manipulaci s veřejným mínění. Tím především ale padá jejich dosavadní výmluva nebo omluva, že by snad byli strážci demokracie.

Ovšem Spojené státy americké nejsou Českou republikou. Proto bylo mnoho novinářů při těchto kriminálních činech zatčeno a byla proti nim vznesena obvinění ze závažných trestných činů. Zatím minimálně šesti z nich hrozí až deset let vězení a pokuta až 25 tisíc dolarů.

Když jsme u toho obdivu vůči D. J. T. byla by na místě otázka, kdy konečně čeští poslanci a senátoři seberou dostatek odvahy, aby dali policii volnou ruku jednat s novináři jako s každým jiným občanem a v případě porušení zákona je mohli zatknout a předat soudu.

Podle našeho názoru je to však vyloučeno, a to u všech současných členů parlamentu, a to bez rozdílu stranické příslušnosti. Jejich zaprodanost a zkorumpovanost byla vidět třeba naposledy při hlasování o tak zvaném zákonu o střetu zájmů, který by významně omezil nedotknutelnost novinářů pracujících třeba pro Babiše. Tady hlasovali proti poslanci hnutí ANO, samozřejmě a poslanci za tu podivnou stranu-nestranu jakéhosi korejského Čankajška. To je opravdu odporné a v našich podmínkách si to nezadá s novináři, kteří podněcovali nepokoje při inauguraci amerického prezidenta v hlavním městě USA.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama