Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2018 14:47:08 - Jaroslava Bayerová

Kandidáti republikánů

Dobrý den, mám otázku k volbám do EP a obecně ke všem volbám. Proč všechny strany už dnes zveřejnily špičky svých kandidátek a republikáni vše tají do poslední chvíle? Nemyslíte, že právě toto je důvodem, proč vás lidé nevolí? Nedáváte čas, abychom si vaše kandidáty vyzpovídali a dozvěděli se, kdo jsou vůbec zač. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2018 0:56:43 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den, 
Volby do Evropského parlamentu 2019 se budou konat od 23. do 26. května 2019.Kandidáti se budou sami představovat na svých profilech, ale i v obcích a městech České republiky. Jsme si však vědomi dvou základních problémů dnešní doby. Jedním je soustavná blokáda informací veřejnoprávní České televize, která naše kandidáty a lídry nepřipustila do živého vysílání v době konání voleb do Poslanecké sněmovny a tím naši stranu hrubě poškodila televize, placená všemi občany.Ti měli právo slyšet názory všech kandidujících stran, ne jen těch, které vybrali redaktoři ČT a tím nadiktovali výsledky voleb všem lidem v České republice.Druhým problémem je všeobecně a u všech politických stran stejně malý zájem o pouliční mítinky a setkání. V dnešní době probíhá politické soutěžení převážně na sociálních sítích a také na webu SPR-RSČ Miroslava Sládka. Budeme se snažit v rámci našich finančních možností, abychom voličům podali co nejvíce informací o nás a o našem programu a cílech všech kandidátů do Evropského parlamentu, kteří budou v příštím roce kandidovat.
Karel Fleischer místopředseda SPR.RSČ Miroslava Sládka kandidát do Evropského parlamentu