ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2011 23:42:21

Hejtman Hašek podepsal uvolnění 328 mil. korun na investice z prostředků EIB

Hejtman Hašek podepsal uvolnění 328 mil. korun na investice z prostředků EIB

Na základě Smlouvy o financování mezi Evropskou investiční bankou a Jihomoravským krajem na financování Projektu regionální infrastruktury JMK II z roku 2009 hejtman Michal Hašek podepsal 6. 6. 2011 akceptaci čerpání v pořadí již třetí tranše.

Jihomoravský kraj z tohoto úvěru ve výši dvou miliard korun dosud načerpal dvě tranše ve výši 253 milionů korun, třetí tranší dojde k čerpání prostředků ve výši 328 milionů, které budou použity k financování projektů zařazených do Investičního úvěrového programu JMK v oblasti dopravy (výstavba komunikací), školství, zdravotnictví a sociální - zde se jedná především o zateplení budov, jejich rekonstrukce a snížení energetické náročnosti. Načerpané finanční prostředky pokryjí potřebu financování těchto projektů na období od června až do září letošního roku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama