Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2017 9:45:57

Michal Dvouletý (Soukromníci): Společně zastavíme papaláše

Michal Dvouletý (Soukromníci): Společně zastavíme papaláše

Soukromníci jdou do voleb společně s ODS

Musíme spojit síly, abychom porazili agrolevicovou vládu a zastavili šikanu všech aktivních a pracovitých lidí. Strana soukromníků proto bude kandidovat v letošních parlamentních volbách společně s ODS.

Hlas pro pravici nepropadne a věřím, že budeme natolik silní, abychom dnešní papaláše poslali do opozice. Soukromníci jsou skutečnou politickou sebeobranou živnostníků a garantem toho, že se na ně, jejich zaměstnance a rodiny nebude v příští Poslanecké sněmovně zapomínat.

Vice zde: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/ODS-jde-do-voleb-s-podporou-Soukromniku-Chceme-zastavit-sikanu-zivnostniku-vysvetloval-jejich-predseda-476539


Michal Dvouletý
krajský předseda Strany soukromníků ve Zlínském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama