ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2017 12:43:17

Vedení plzeňského centrálního obvodu zve cyklisty na zajímavé vyjížďky

Vedení plzeňského centrálního obvodu zve cyklisty na zajímavé vyjížďky

Po výzvě pro občany zúčastnit se vycházek po místech Městského obvodu Plzeň 3 se starostou Neubauerem, o které je mimochodem velký zájem, přichází vedení obvodu s další pozvánkou.

Tentokrát se týká milovníků cyklistiky, kteří se budou moci zúčastnit menších cyklovýletů, a jak jinak, než opět v doprovodu starosty Radislava Neubauera.

„Projížďky budeme situovat do okrajových, ale také zajímavých částí našeho obvodu. Řekneme si, co je zde nového, a účastníci se budou také moci zeptat na věci, které je zajímají a říci své názory na ně," prozradil starosta Neubauer.

Obvod plánuje na jaře zatím dvě projížďky. Jedna se uskuteční v polovině dubna a druhá na začátku měsíce června.

Plán projížděk:

13. dubna - Bory – sraz v 16:30 hodin na konečné tramvaje č. 4, výjezd přes Borský park směrem na Novou Hospodu a odtud zpět do Škodalandu, kde bude připraveno občerstvení ve formě opékání buřtů.

4. května - Skvrňany – sraz ve 16:30 hodin u kulturního sálu SOU, Vejprnická, cyklostezka, Regensburgská, Nová Hospoda a konec cyklojízdy bude u skvrňanských dobrovolných hasičů, kde bude rovněž přichystáno malé občerstvení.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama