ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2017 9:37:02

Na borskou vycházku přišlo více než sedmdesát zájemců

Na borskou vycházku přišlo více než sedmdesát zájemců

Po úspěšné „skvrňanské“ vycházce měli minulý pátek možnost i obyvatelé plzeňských Bor si vyrazit na tematickou vycházku, kdy je doprovázel starosta plzeňského centrálního obvodu Radislav Neubauer (ČSSD) a místostarosta David Procházka (ANO 2011).

Účast předčila očekávání, zájemců o vycházku se dostavilo více než sedmdesát.

„Jsem příjemně překvapen, kolik lidí přišlo na dnešní výšlap“, usmíval se starosta Neubauer. „To znamená, že lidé mají zájem o místo, ve kterém žijí a také to, že nám chtějí sdělit, s čím nejsou spokojeni a také co se naopak povedlo“, dodal.

Borská procházka odstartovala tentokrát z konečné tramvaje č. 4, odkud účastníci prošli Borským parkem, dále přes hráz vodní nádrže České údolí. Vycházku zakončila prohlídka multifunkčního sportovního areálu Škodaland.

„Dnešní vycházka byla velice příjemná, probíhala v krásném, téměř letním počasí. Chtěl bych poděkovat našim spoluobčanům z plzeňských Bor za účast, jejich připomínky a za zpětnou vazbu, kterou nám poskytují. Tyto informace jsou pro nás velmi cenné“, řekl David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama