Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2017 14:41:43

Konstruktivní kritika je přínosem

Konstruktivní kritika je přínosem

Hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk přichází s kampaní, která nemá v Česku obdoby. Provokativně vyzývá, aby mu lidé napsali, co se jim na hejtmanovi nebo na kraji nelíbí. Využívat k tomu mohou takzvané „hejty“ neboli negativní vzkazy.

„Všude se píše: hejtman ocenil, poděkoval, navštívil, zúčastnil se… Případně: kraj rozdal miliony, kraj vybudoval, zajistil novou službu, podpořil kulturní akci… Ale já chci přinést změnu, kterou jsme před volbami slibovali, a proto se ptám: Co děláme špatně? Na koho zapomínáme? Jak podpořit sport, kulturu nebo cestovní ruch, aby to bylo opravdu účinné? Nezavírají nám tiskové zprávy o pozitivních tématech oči před skutečnými problémy?“ vysvětlil Ladislav Okleštěk, co ho vedlo ke spuštění kampaně Hejtuj hejtmana. Mimochodem – není hrazena z krajského rozpočtu, hejtman ji platí z vlastních peněz.

Zapojit se může kdokoliv – obyvatelé všech měst a obcí Olomouckého kraje, turisté, kteří do našeho regionu zavítali nebo studenti například Univerzity Palackého, ať už bydlí kdekoliv. Prostě každý, komu osud našeho kraje leží na srdci.

„Olomoucký kraj má ve srovnání s jinými regiony všechny předpoklady k dobrému životu: máme nízkou nezaměstnanost, čistý vzduch, krásnou přírodu a historické památky, které nám jinde mohou závidět. To by se mělo promítnout do životní úrovně obyvatel, ale realita je jiná. Proto vyzývám lidi ke kritice, abychom otevřeli kanceláře krajského úřadu a začali se zabývat skutečnými problémy. Když je vyřešíme, může nás to hodně posunout,“ dodal Ladislav Okleštěk. Své připomínky neboli hejty mohou lidé psát do formuláře na webu www.hejtujhejtmana.cz. Hejtman je bude sledovat a zveřejňovat, nejzajímavější podněty okomentuje a ocení malým dárkem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama