Pavel Matějka

ZDRAVÝ ROZUM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2017 18:56:20

Velká Dohoda - DESATERO selského ROZUMU.

Velká Dohoda - DESATERO selského ROZUMU.

Zastupitelská parlamentní demokracie, se neosvědčila a námi volení zástupci a zákonodárci, si z našich mandátů udělali živnost! Již to není služba nám, národu a jeho potřebám, ale jen a pouze korytáři a do sebe-zahledění egoisté a prospěcháři!

 

DESATERO selského ROZUMU!!!

            Tak tedy, proč Velká Dohoda?

Proto, abychom se vyhrabali z kolonizace a protektorátu naší země z EU i NATO a začali konečně řešit problémy naše vlastní. Naší země!

Zastupitelská parlamentní demokracie, se neosvědčila a námi volení zástupci a zákonodárci, si z našich mandátů udělali živnost! Již to není služba nám, národu a jeho potřebám, ale jen a pouze korytáři a do sebe-zahledění egoisté a prospěcháři!

Chcete-li opravdovou změnu, soběstačnost, prosperitu a opět nabýt vytrácející se hrdost? Nevolte politické strany! Strany, které opět jen slibují, ale nekonají!

Pavel Matějka

Velká Dohoda - Oddělme zrno od plev!

Raději svobodu s jejím nebezpečím, než klid v otroctví.

Prosazení programu o přežití a podnět k odvolání Sobotkovy vlády.

Tento program prosazuje základní a životně nejdůležitější zákony, na které následně navazují změny k naší bezpečnosti a ochraně, soběstačnosti, zaměstnanosti, obnova školství, kultury, bezplatné zdravotnictví, odděleni důchodů od státního rozpočtu a další.

1.    Listinu základních práv a svobod nadřadit Ústavě ČR. Všechny ústavní a následné právní výkonné normy musí byt v souladu s Listinou základních práv a svobod.

2.    Zákon o přímé volbě.(Na všech úrovních.)

3.    Zákon o osobní zodpovědnosti z konání osob správní i výkonné moci.

4.    Zákon o odvolatelnosti osob správní i výkonné moci.

5.    Zákon o rodině - základem státu je funkční rodina.

(Nenávratna státní půjčka je poskytována novomanželům, osobní důchodové účty, podpora mezigenerační solidarity, garantovaná penze. Za DŮSTOJNÝ život našich důchodců. Kteří si to již odpracovali a zaslouží.)

6.    Zákon o občanské bezpečnosti a ochraně státu v případě ohrožení. Aktivní a nepřetržitý zabezpečovací režim kontroly státní hranice a vzdušného prostoru.

7.    Zákon o všeobecném, neodvolatelném referendu a s ním související prováděcí ústavní zákon.
Každý občan má právo vyvolat referendum. K zahájení referenda je zapotřebí 250.000 originálních podpisů s připojenou platnou adresou trvalého pobytu. Každé navržené referendum má právo na objasnění, na obhájení a vysvětleni předkladatelem ve veřejnoprávních mediích denně v hlavním vysílacím čase. Referenda se mohou zúčastnit pouze občané ČR starší 18 let. Uspořádat referendum o vystoupení z EU, NATO, odmítnutí TTIP.

8.    Zákon o regulaci církví, Žádná církev nemá právo vlastnit jakýkoliv nemovitý majetek na území ČR Církev je odloučena od jakékoliv vazby na politiku a státní rozpočet Jsou zakázány jakékoliv projevy islamizace.

9.    Zákon o migraci a více občanství. Zpřísnění podmínek pro cizince pro jejich pobyt na území našeho státu, vázané na jejich legální vstup, identifikaci, zdravotní vyšetření s povinností oznámení místa jejich pobytu Občan ČR nesmí být současně občanem jiného státu.

10. Zákon o půdě a podnikání cizinců na území republiky. Cizinec nesmí vlastnit půdu v ČR, půda může být pouze pronajata. Všichni podnikající na území ČR, platí z této činnosti daň v ČR.
Cizinec smí na našem území samostatně podnikat pouze za předpokladu, že je jednatelem společnosti, nebo předsedou představenstva je občan ČR. Jediným kontrolním orgánem je stát.

Koordinátor  V.D. : Pavel Matějka
Kosmická 742/11 Praha 149 00
Tel. : 777 815 589
MatPavel@seznam.cz

Dejme prostor odborníkům a rozumu, před populisty, prospěcháři a korytáři!  Nejsme politickou stranou, ale občanské uskupení, vlastenci!

Jsme otevřeni všem, kteří si přejí slušný a spravedlivý stát na základech MORÁLKY a PRÁVA.                                                                       

V Praze, dne: 27.3.2017                                            Pavel Matějka Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama