Ing. Mgr. Irena Ropková

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2017 15:40:00

V Letňanech se rozšíří knihovna

V Letňanech se rozšíří knihovna

Zastupitelstvo hlavního města Prahy na svém zasedání schválilo návrh na uvolnění budovy v areálu Letov v Letňanech pro volnočasové aktivity obyvatel městské části Praha 18.

 Na adrese Beranových 688, kde dříve působilo detašované pracoviště Střední průmyslové školy na Proseku, by měl vzniknout dům dětí a mládeže, ostatní prostory nevyužívané budovy budou sloužit jako knihovna. Na jednání zastupitelstva to uvedla radní pro školství a evropské fondy Irena Ropková.

Pražští zastupitelé schválili změnu zřizovací listiny Střední průmyslové školy na Proseku, jíž byla škole odebrána nevyužívaná budova na adrese Beranových 688 v areálu Letov v Letňanech. Budova bude nově sloužit potřebám městské části Praha 18, které bude budova bezplatně zapůjčena.

„Dlouhodobě usilujeme o to, aby byl majetek hlavního města hospodárně využíván pro potřeby obyvatel metropole. Vyjmutím budovy v areálu Letov z majetku, s nímž škola hospodaří, se otevřela cesta jejímu zapůjčení městské části Praha 18, která zde hodlá zřídit knihovnu a rovněž dům dětí a mládeže,“ uvedla radní hlavního města pro školství a evropské fondy Irena Ropková (ČSSD).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama